Laatste nieuws

30 August 2021

Gezonder eten en drinken tijdens de Summer Games

De Summer Games hebben als doel om met extra sport- en spelactiviteiten jongeren in beweging te krijgen. Bij deze sport- of spelactiviteiten wordt vaak wat gedronken en is er wat te eten. Wij vinden dat blikken energy-drink en zakken chips en snoep daar niet goed bij passen. Wat dan wel? Om de deelnemers van deze activiteiten te verleiden naar de gezondere keuze helpen we een handje.

25 August 2021

Inschrijving ronde 4 Summer Games verlengd

Drukke tijden door de vakantieperiode en nog geen aanvraag ingediend voor de vierde ronde van de Summer Games? Geen zorgen, want we verlengen de inschrijving tot en met 8 september.

9 August 2021

Ronde 4 Summer Games

De zomervakantie is in volle gang. Er wordt hard gewerkt om de jongeren uit de buurt een mooie zomer met activiteiten te laten beleven. Bootcamp, lasergamen, klimmen, watersporten, voetbaltoernooitjes, we zien hele gave evenementen voorbijkomen. Alhoewel ronde drie nog loopt, attenderen we jullie erop dat de inschrijving van ronde vier er aan komt.

31 May 2021

Summer Games en JOGG slaan handen ineen

De Summer Games zijn een initiatief dat buurt(sport)- en jongerenwerk-organisaties faciliteert om lokaal extra sport- en spelactiviteiten te organiseren.

25 March 2021

Resultaten Winter Games

Met de Winter Games brachten we sinds de kerstvakantie in 2020 tot en met eind februari 2021 ruim 55.000 jongeren in beweging.